Kentekenloket is dé plek om voertuigen direct en snel over te schrijven. Wanneer je een voertuig koopt of verkoopt, moet het kenteken op de naam van de nieuwe eigenaar komen te staan. Dit is het geval bij een auto, scooter, motor en caravan (boven de 750 kilo). Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf. Zo weet je dat alles goed en snel geregeld wordt! We vertellen je hieronder meer over de voordelen en diensten van Kentekenloket.

Er zijn ruim 750 Kentekenloket vestigingen in heel Nederland. Er is dus altijd een loket bij jou in de buurt. Een bijkomend voordeel is dat je altijd jouw voertuig gratis kunt parkeren voor de deur, in tegenstelling tot veel postkantoren. 

Het is in Nederland verplicht om een kenteken op naam van een nieuwe eigenaar te zetten. Bij een Kentekenloket regel je dit eenvoudig en snel. Binnen een paar minuten staat het kenteken al op naam.

Met het overschrijven van jouw kenteken bij een RDW-erkend autobedrijf kies je voor zekerheid. Deskundig personeel kan je altijd verder helpen bij vragen. Klanten waarderen ons daarom ook met een 9,4!

Heb je al nagedacht over de overdracht van de auto en het geld? Ook hier brengt een Kentekenloket een groot voordeel met zich mee: het is een neutrale omgeving voor koper en verkoper.