Apk-keuring

Wij mogen personen- en bedrijfsauto’s tot 3500kg keuren. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid. Wanneer moet jou auto gekeurd zijn? Dat hangt af van het brandstoftype en het bouwjaar van de auto. Wil je weten wanneer jouw auto uiterlijk gekeurd moet zijn? Klik dan op de link hieronder en vul je kenteken in.

Apk keuring bij Autoservice van Eijk

Je auto mag maximaal 2 maanden voor de vervaldatum gekeurd worden, dan word de oude datum behouden. Wil je wachten op de APK keuring? Dit is mogelijk wanneer je vroegtijdig een afspraak inplant. Tijdens het wachten kun je genieten van een kop koffie/thee.

Kosten

Bij Autoservice van Eijk betaal je € 40,- voor een benzine auto en € 60,- voor een diesel auto exclusief deeltjestest voor een algehele Apk-keuring.

Als het voertuig word afgekeurd kunnen wij de reparatie meestal de zelfde dag nog uitvoeren. Mocht de reparatie elders worden uitgevoerd vragen we 15 euro voor de herkeuring van het voertuig.

Apk in Best

Naar een gespecialiseerde dealer is niet nodig, Je kunt ook gewoon in Best naar jou lokale autobedrijf. Wij kunnen namelijk net zo gemakkelijk een officiële algemene periodieke keuring voor u uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken.