Reparaties

Pech met je auto komt nooit uit, maar een garage die je zo snel mogelijk weer op weg helpt is onmisbaar in zo’n vervelende situatie. Wij repareren snel en voordelig je auto.

Het is belangrijk om uw auto tijdig te laten repareren als problemen zich voordoen. Al met al, blijf vooral niet rondrijden met (technische) problemen aan uw auto. Hierdoor kunt u voorkomen dat een klein mankement uitloopt op een dure reparatie.

Kan ik kiezen tussen merkonderdelen of huismerk onderdelen?

Indien wij onderdelen vervangen tijdens een reparatie, gebruiken we bij voorkeur technisch gelijkwaardige huismerk onderdelen ipv merkonderdelen. De reden daarvoor is simpel. Aangezien huismerk onderdelen zijn gemaakt volgens de specificaties van de autofabrikant, zijn ze net zo goed. Maar de kosten liggen een stuk lager. Indien gewenst is het natuurlijk ook mogelijk om merkonderdelen te laten monteren door ons. De keuze is aan u.

Welke automerken en modellen kunnen worden gerepareerd bij Autoservice van Eijk?

Wij voeren reparaties uit voor alle modellen van A(udi) tot Z(envo) en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Bovendien is de reparatie van uw auto onze zorg. Daarnaast werken wij in onze werkplaats met de modernste apparatuur voor diagnose en oplossen van uw problemen. Nadat wij een diagnose hebben gesteld, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Hier onder ziet u een een aantal werkzaamheden die we al uitgevoerd hebben aan diverse auto´s.