Onderhoud

Wanneer je niet regelmatig onderhoud pleegt aan jouw auto kunnen verschillende onderdelen slijten, zo ook diverse onderdelen van de motor. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar het kan ook de rest van jouw auto beschadigen. De auto heeft dan reparatie nodig, wat de nodige kosten met zich mee brengt. Wij werken door middel van een veiligheidscheck. Dit houdt in dat we de auto volledig controleren en vanuit daar kijken wat voor onderhoud jouw auto nodig heeft. Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Dit staat in het instructieboekje van jouw auto. Maar ook wij beschikken over deze onderhoudsschema’s. Vandaar dat wij je adviseren in ieder geval eenmaal per jaar jouw auto een onderhoudsbeurt te geven.

Een auto heeft elke 15 á 30.000 km klein onderhoud en elke 60.000 km groot onderhoud nodig. Dus zonder deze onderhoudsbeurten kun je jouw auto ernstig beschadigen!

Onderhoudsdiensten:

  • Airco Service  (bijvullen, reparatie, onderhoud)
  • Banden service (vervangen, balanceren, herstellen banden en/of velgen)
  • Onderhoudsbeurt  (zorgvuldige controle op verschillende elementen)
  • Remmen (vervangen (rem-) blokken/ schijven, ontluchten remsysteem, verversen remvloeistof, reparatie aan remsysteem)
  • Winter check (controle banden profiel, de accu, remvloeistof, schokdempers, verlichting, uitlaat, remmen en het oliepeil)
  • Zomer check (controle banden profiel, de airconditioning, de accu, remvloeistof, schokdempers, verlichting, uitlaat, remmen, het oliepeil en nog veel meer)